iletişim

renkmutfagi@hotmail.com

takip edin

19 Nisan 2012 Perşembe

2012 Değişimin Yılı

Kıştan kurtulduk nihayet. Yaz geliyor ama öncesinde güzel bir bahar, bahar yağmurları, yemyeşil çayırlar ve taze taze sebzelerin zamanı. Malum yıl 2012. Kıyametin değil, değişimin yılı. Biliyor musunuz?? Bu yıl haksızlıklar son buluyor, insanlar çevelerindeki insanların gerçek yüzlerini bu yıl daha iyi tanıyor. Geçtiğimiz yılın son aylarından itibaren başlamış bu değişim zamanı. Şöyle açıklarsak; birine bir haksızlık yapıyorsunuz (bilerek) daha günün gecesi bitmeden ortaya çıkıyor. Veya karşılığını ödetiyor doğa. Aynı gün! Bu yıl medyumlar, Quantumcular, astrologlar gerçekten ilginç şeyler söylüyorlar. Birebir yaşadığım için inanıyorum. Bana yapılan çoğu haksızlık gün yüzüne çıktı. Tabii ben kimseye haksızlık yapmamak için oldukça titiz davranıyorum.
Baharla beraber bu değişimler kendini daha iyi hissettirmeye başladı bence. Kış uykusunda olanlar da vardı çünkü bu zaman zarfında. Soğuğun verdiği kasvet ve dondurma hissi de bazı kapalı algıların işine gelmiş olabilir. Ama İlkbahar'la beraber buzların eridiğini söylemek mümkün.
Siz de hayatınızda dikkat edin, farkındalığın farkına varın. Görün bakın bakalım neler değişmiş veya değişiyor... En güzel haline dönüşüp, mutluluğa götürmesi dileğiyle...

2 yorum:

  1. Sana kesinlikle katılıyorum. 2012 değişim yılı. Blogunu çok beğendim. Zevkle takip edeceğim. Seni izliyorum, sevgiler Pırıl.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür Ederim Pırılcığım. Ben de seni keyifle takip ediyor olacagım. Kocaman sevgiler

    YanıtlaSil