4 kişilik
4 parça dilimlenmiş lahos parçayı (veya bütün de yapılabilir)
4 diş sarımsak,
yarım çay bardağı sosa sosu, Dilerseniz dövülmüş bir tutam da Zencefil,
Biraz zeytinyağı ve biraz limon ile karıştırıp 5-10 dakika dinlendirip, 240 derece fırında yarım saat pişiriyoruz.
üzeri kızarsın ama dikkat kurumasın balıklar..
Ve servis önerim kırmızı lahana ve havuçlu salatayla, sarımsak ve limon ilave edilmiş soya sosuna batırılarak yenmesi..:)
canım, bende demin kurabiye yaptım sizlerle paylaşcağım ama henüz fotoğraflamadım. bir arkadaşım yeni blog açtı.yeni olmasına rağmen çok güzel tarifler veriyor. bir ziyaret ederseniz sevinir sanırım.
YanıtlaSilhttp://tatlicuma.blogspot.com/
Harika görünüyor.Ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilÇok güzel olmuş ellerine sağlık.
YanıtlaSilteşekkür ederim.
YanıtlaSil